Vrijwillig waar het kan, professioneel waar het moet.

Ik heb een vraag

Geen vacatures gevonden

Bekijk meer vragen Toevoegen

Ik help graag

Geen vacatures gevonden

Bekijk meer aanbod Toevoegen

Nieuws

27 jun '17 Nieuwe rolstoelen voor Meldpunt Beltrum
 
Lees meer >
1 okt '16 Iedereen is welkom 14 oktober

Meldpunt Beltrum houdt op vrijdagavond 14 oktober een inloop/informatie bijeenkomst in Kulturhus de Wanne. Iedereen is hiervoor van harte uitgenogdigd. Of je nu al vrijwilliger bent bij Meldpunt Beltrum, graag wilt weten wat Meldpunt Beltrum zoal gedaan heeft het afgelopen jaar of je wilt graag meer informatie. Het kan allemaal!

Lees meer >
25 mei '16 Samenwerking SJB en Meldpunt Beltrum

Stichting Jongerenwerk Beltrum (SJB) en Stichting Meldpunt Beltrum bundelen hun krachten. Door middel van kleine klusjes die jongeren oppakken voor de ouderen in Beltrum.

Lees meer >
10 feb '16 Pilot MobielGedeeld van start!

Op zaterdag 30 januari is de Pilot MobielGedeeld van start gegaan in Beltrum. Dit is een auto die gedeeld kan worden door alle inwoners van Beltrum. Het voordeel van het delen van een auto is: het is goedkoop, milieuvriendelijk, flexibel en sociaal. Het is een pilot die twee jaar duurt en wordt gesubsideerd door de provincie Gelderland.

Lees meer >
1 jul '15 Vrijwilligersavond

Meldpunt Beltrum bestaat 1 jaar en sinds 1 september 2014 zijn we operationeel vanuit het Kulturhus. Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar nodigen we alle vrijwilligers van Meldpunt Beltrum uit voor een hapje en drankje op vrijdag 10 juli, in Kulturhus de Wanne van 20:30 tot 22:30.

Lees meer >
Bekijk meer nieuws