Vrijwillig waar het kan, professioneel waar het moet.

Nieuws

Iedereen is welkom 14 oktober

zaterdag 1 oktober 2016 11:06

Meldpunt Beltrum houdt op vrijdagavond 14 oktober een inloop/informatie bijeenkomst in Kulturhus de Wanne. Iedereen is hiervoor van harte uitgenogdigd. Of je nu al vrijwilliger bent bij Meldpunt Beltrum, graag wilt weten wat Meldpunt Beltrum zoal gedaan heeft het afgelopen jaar of je wilt graag meer informatie. Het kan allemaal!

Iedereen is welkom bij Meldpunt Beltrum

Meldpunt Beltrum houdt op vrijdagavond 14 oktober een inloop/informatie bijeenkomst in Kulturhus de Wanne. Iedereen is hiervoor van harte uitgenogdigd. Of je nu al vrijwilliger bent bij Meldpunt Beltrum, graag wilt weten wat Meldpunt Beltrum zoal gedaan heeft het afgelopen jaar of je wilt graag meer informatie. Het kan allemaal!

Wij merken dat de hulpvragen de laatste tijd aan het veranderen zijn. De eerste ander half jaar was er voornamelijk vraag naar praktische hulp (denk hierbij aan hulp bij iPad gebruik en klusjes in de tuin). Nu is er meer vraag naar hulp op het sociale vlak. Mensen hebben behoefte aan gezelschap, iemand die de tijd neemt om samen wat te ondernemen. Vrijwilligers die hiervoor tijd willen vrij maken zijn dan ook van harte welkom bij Meldpunt Beltrum.

Vrijdagavond 14 oktober staan de deuren open van 20:00 tot 22:00 uur. Iedereen kan binnenlopen voor informatie, gezelligheid, een hapje en een drankje.

Schroom niet, wij zijn er tenslotte om elkaar te helpen.


Terug

Het bestuur

Het bestuur